Pizza cu cartofi și taleggio
Pizza cu cartofi și taleggio ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 453 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită amestec de pizza, cartof nou, dovleac solid și brânză taleggio. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Pizza de cartofi-fenicul cu Taleggio, Pizza Puttanesca cu Taleggio și Rucola, și Taleggio trufat și pizza cu ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Alcătuiți aluatul urmând instrucțiunile ambalajului.
Se întinde subțire pentru a face un dreptunghi de aproximativ 30 x 40cm, apoi se transferă pe o foaie de copt bine unsă. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să crească timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7.Se taie cartofii subțiri și se fierbe în apă sărată sau abur, până când se înmoaie, aproximativ 3-4 minute, apoi se scurge bine și se usucă. Tăiați ceapa de primăvară. Tăiați subțire brânza.
Întindeți cartofii peste aluatul de pizza și stropiți cu puțin ulei de măsline. Împrăștiați peste ceapă, brânză și lardoni.
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când toppingul este crocant și auriu.
Tăiați în pătrate pentru a servi.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto