Pizza cu cartofi roșii și rozmarin
Rețeta de cartofi roșii și pizza de rozmarin ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 18 minute. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 399 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină și făină de porumb, sare, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Cartofi-Rozmarin, Pizza nouă cu cartofi și rozmarin, și Pizza cu cartofi, rozmarin și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și preîncălziți la 260°.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci. Presărați generos o foaie de copt cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe foaie.
Într-un castron mare, amestecați împreună usturoiul și uleiul.
Adăugați cartofi, rozmarin și sare. Aluatul superior cu cartofi, suprapus, lăsând o margine de 1/2 inch.
Se presară parmezan și piper.
Coaceți până când brânza s-a topit și crusta este crocantă, aproximativ 13 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.