Pizza cu capsuni

Pizza cu capsuni
Rețeta Strawberry Pizzan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o opțiune super lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 203 de calorii . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie , prăjitură cu căpșuni cu. Mini PopTarts cu căpșuni și Cocktail cu căpșuni care potolește setea și Mojito cu căpșuni virgine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Pe o suprafață cu făină, rulați aluatul într-un aluat de 13 inchi. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați pe un neunsat de 12 inchi. tava pentru pizza. Construiți ușor marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
5
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul de cofetă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se întinde peste crustă. Aranjați deasupra căpșunile tăiate felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și fructele de pădure zdrobite până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește ușor. Cu lingura peste capsuni. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista