Pizza Cu Budincă De Ciocolată

Pizza Cu Budincă De Ciocolată
Rețeta pizza cu budincă de ciocolată poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca o hor d ' oeuvre mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză cremă de carton, amestec de budincă de ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Budinca de ciocolata fara ou / easy Pudding s, Pizza desert cimitir infricosator cu budinca, și Budinca de paine cu ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de amestec cookie conform instrucțiunilor pachetului. Apăsați într-un 12-in uns. tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Se coace la 375 CP timp de 15 minute sau până se fixează;se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-un castron, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Răspândiți peste crustă. Într-un alt castron, bateți laptele și amestecul de budincă la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se întinde peste stratul de cremă de brânză. La frigider timp de 20 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se întinde cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu chipsuri. Se răcește timp de 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista