Pizza cu Broccoli și brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați broccoli și brânză Pizzan. Această rețetă face 6 porții cu 577 calorii, 21g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, crustă de pizza artizanală, sos de broccoli și brânză valley și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pizza Cu Broccoli Și Brânză, Broccoli Rabe și pizza cu brânză, și Patru Pizza Cu Broccoli Alb Cu Brânză (Ușor).
Instrucțiuni
Gatiti broccoli conform indicatiilor de pe SAC.
Între timp, se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se pulverizează ușor tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Desfaceți aluatul în tigaie; periați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Între timp, în tigaie de 6 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Puneți amestecul de ceapă pe crusta pre-coaptă; top cu broccoli.
Se presară cu brânză italiană.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până când brânza este topită și marginile sunt maronii aurii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.