Pizza Cu Aperitiv Thailandez
Reteta Thai Pizza aperitiv ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 32. Un amestec de rulouri de cină semilună) aluat semilună, ghimbir măcinat, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Aperitiv De Pui Thailandez, Veggie Pizzan Aperitiv, și Tunan Aperitiv Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați ambele cutii de aluat; separați în 4 dreptunghiuri lungi.
Așezați dreptunghiurile în tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime; apăsați în partea de jos și în sus pentru a forma crustă. Dacă utilizați foi de aluat: Derulați ambele cutii de aluat.
Așezați dreptunghiurile în tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime; apăsați în partea de jos și în sus pentru a forma crustă.
Coaceți 13 până la 17 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați cremă de brânză, unt de arahide, ghimbir și piper roșu măcinat.
Se întinde peste crusta răcită. Se acoperă cu morcov, ardei gras, castraveți și alune.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider cu până la 2 ore înainte de servire.
Chiar înainte de servire, presărați coriandru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto