Pizza Crocantă Prăjită

Pizza Crocantă Prăjită
Pizza crocantă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 2 porții cu 1137 calorii, 41G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 12 mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 89%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Crocantă Prăjită, Crispy Deep Fried Jalape Poppers, și Ficat De Pui Crocant Prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți uleiul la 365 de grade F. o friteuză este cea mai bună, dar dacă utilizați o metodă de aragaz, umpleți un cuptor olandez din fontă sau o friteuză grea de pui cu ulei de aproximativ 4 inci adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SobaSoba
3
Rulați aluatul și tăiați-l în jumătate. Se amestecă oregano și busuioc în sosul de pizza. Feliați pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
AluatAluat
RolaRola
4
Întindeți jumătate din sosul de pizza pe jumătate din fiecare parte, din aluat, adăugați brânza și pepperoni, distribuind uniform. Aplicați o linie subțire de apă pe marginea aluatului și împăturiți fiecare pe sine și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
ApăApă
5
Verificați temperatura uleiului și adăugați cu atenție buzunarele pentru pizza. Gatiti 2 minute, intoarceti si gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Transferați pizza în farfurii de servire și garnisiți cu sosul de pizza rămas, parmezan și frunze proaspete de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Sos De PizzaSos De Pizza
ParmezanParmezan
8
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron de robot de bucătărie sau mixer. Sau dacă este manual, combinați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Stand MixerStand Mixer
BolBol
9
Adăugați apa caldă în vasul mic de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați drojdia și lăsați-o să stea timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
11
Adăugați amestecul de ulei și drojdie la ingredientele uscate și, în funcție de metoda de utilizare, Combinați până se formează o bilă de aluat. Pentru robotul de bucătărie, pulsați setarea aluatului până când aluatul este neted și elastic. Pentru Stand mixer, viteză mică până când aluatul este neted și elastic. Pentru metoda manuală, frământați pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică. Formați aluatul într-o bilă. Ungeți ușor un castron mare, adăugați bila de aluat, acoperiți bine cu folie de plastic sau un prosop de ceai bine făinat și puneți-l într-un loc cald sau într-un cuptor de 100 de grade F până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
Stand MixerStand Mixer
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
CuptorCuptor
12
Punch jos, și se lasă să se odihnească timp de 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate pentru 2 pizza mari sau în 4 bucăți egale pentru calzone sau pizza individuale mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
13
Rulați aluatul în rondele groase de 1/4 inch. Cooks notă: poate fi făcută înainte și, de asemenea, îngheață bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista