Pizza Crocantă Prăjită
Pizza crocantă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 2 porții cu 1137 calorii, 41G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 12 mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 89%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Crocantă Prăjită, Crispy Deep Fried Jalape Poppers, și Ficat De Pui Crocant Prăjit.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți uleiul la 365 de grade F. o friteuză este cea mai bună, dar dacă utilizați o metodă de aragaz, umpleți un cuptor olandez din fontă sau o friteuză grea de pui cu ulei de aproximativ 4 inci adâncime.
Rulați aluatul și tăiați-l în jumătate. Se amestecă oregano și busuioc în sosul de pizza. Feliați pepperoni.
Întindeți jumătate din sosul de pizza pe jumătate din fiecare parte, din aluat, adăugați brânza și pepperoni, distribuind uniform. Aplicați o linie subțire de apă pe marginea aluatului și împăturiți fiecare pe sine și apăsați pentru a sigila.
Verificați temperatura uleiului și adăugați cu atenție buzunarele pentru pizza. Gatiti 2 minute, intoarceti si gatiti inca 1 minut.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Transferați pizza în farfurii de servire și garnisiți cu sosul de pizza rămas, parmezan și frunze proaspete de busuioc.
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron de robot de bucătărie sau mixer. Sau dacă este manual, combinați într-un castron mediu.
Adăugați apa caldă în vasul mic de sticlă.
Presărați drojdia și lăsați-o să stea timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați amestecul de ulei și drojdie la ingredientele uscate și, în funcție de metoda de utilizare, Combinați până se formează o bilă de aluat. Pentru robotul de bucătărie, pulsați setarea aluatului până când aluatul este neted și elastic. Pentru Stand mixer, viteză mică până când aluatul este neted și elastic. Pentru metoda manuală, frământați pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică. Formați aluatul într-o bilă. Ungeți ușor un castron mare, adăugați bila de aluat, acoperiți bine cu folie de plastic sau un prosop de ceai bine făinat și puneți-l într-un loc cald sau într-un cuptor de 100 de grade F până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch jos, și se lasă să se odihnească timp de 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate pentru 2 pizza mari sau în 4 bucăți egale pentru calzone sau pizza individuale mici.
Rulați aluatul în rondele groase de 1/4 inch. Cooks notă: poate fi făcută înainte și, de asemenea, îngheață bine.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon (capsulă ruptă)]()
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.