Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre)
Pizza confit cu ceapă (Pissaladi Pcroxre) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă caldă, măsline vindecate cu ulei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapa Pissaladi Coscroprocrobre, Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Confit De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 149°.To faceți ceapa confit, tăiați untul în mai multe bucăți și puneți-l într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a ține ceapa într-un strat îngrămădit de 1 până la 1 1/2 inci adâncime. (Dacă ceapa este întinsă prea subțire, se vor prăji mai degrabă decât se vor "topi" într-un confit.)
Puneți vasul în cuptor pentru a topi untul, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul și puneți jumătate din ceapa feliată în el. Rupeți frunzele de dafin în 2 sau 3 bucăți și împrăștiați jumătate din bucăți peste ceapă. Apoi adăugați câte 2 crenguțe de cimbru și cimbru de iarnă, 1/2 linguriță. din piper și 1/4 linguriță. de sare.
Stropiți cu 2 Tbs. din uleiul de măsline. Repetați cu ceapa rămasă, condimentele și uleiul de măsline, îngrămădindu-le deasupra.Întoarceți vasul la cuptor și coaceți, întorcând ceapa la fiecare 10 până la 15 minute, până când devin maro auriu deschis și au redus volumul cu aproape jumătate, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și aruncați Golful, cimbru și cimbru de iarnă.Între timp, faceți aluatul: într-un castron mic, dizolvați drojdia în apa caldă.
Adăugați zahărul și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minutes.In un robot de bucătărie, combinați amestecul de drojdie, sarea, 1 Tbs. din uleiul de măsline și 3 căni de făină. Procesați până când ingredientele se reunesc într-o minge. Dacă aluatul este prea umed, adăugați cât mai mult din restul de 1/2 cană de făină, câte puțin, după cum este necesar pentru a forma o bilă netedă și fermă. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați driblinguri de apă caldă până se formează bila. Continuați să procesați după ce s-a format bila până când aluatul este mătăsos, dar ferm, 3 până la 4 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până când aluatul este neted și elastic, 4 până la 5 minute.Ungeți un castron mare cu restul de 1 Tbs. ulei de măsline.
Așezați bila de aluat în vas și întoarceți aluatul pentru a acoperi suprafața cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și umed și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, 1 până la 1 1/2 ore. Puneți aluatul, acoperiți din nou vasul cu prosopul și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.Poziționați un raft în treimea superioară a unui cuptor și preîncălziți la 260°.puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 13 pe 19 inci.
Presărați puțină făină pe fundul unei foi de copt de 12 pe 18 inci.
Așezați aluatul pe el, bătându-l pe părți pentru a face o crustă.
Întindeți suprafața cu confitul de ceapă, apoi aranjați hamsiile și măslinele uniform pe suprafață.
Coaceți până când fundul crustei este crocant și marginile sunt ușor rumenite, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor. În timp ce este fierbinte, stropiți cu cele 2 lingurițe. uleiul de măsline, apoi se presară cu maghiran.
Tăiați pissaladire în dreptunghiuri de aproximativ 3 pe 3 1/2 inci și serviți cald sau la temperatura camerei.