Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre)

Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre)
Pizza confit cu ceapă (Pissaladi Pcroxre) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă caldă, măsline vindecate cu ulei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapa Pissaladi Coscroprocrobre, Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Confit De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 149°.To faceți ceapa confit, tăiați untul în mai multe bucăți și puneți-l într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a ține ceapa într-un strat îngrămădit de 1 până la 1 1/2 inci adâncime. (Dacă ceapa este întinsă prea subțire, se vor prăji mai degrabă decât se vor "topi" într-un confit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți vasul în cuptor pentru a topi untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți vasul și puneți jumătate din ceapa feliată în el. Rupeți frunzele de dafin în 2 sau 3 bucăți și împrăștiați jumătate din bucăți peste ceapă. Apoi adăugați câte 2 crenguțe de cimbru și cimbru de iarnă, 1/2 linguriță. din piper și 1/4 linguriță. de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Stropiți cu 2 Tbs. din uleiul de măsline. Repetați cu ceapa rămasă, condimentele și uleiul de măsline, îngrămădindu-le deasupra.Întoarceți vasul la cuptor și coaceți, întorcând ceapa la fiecare 10 până la 15 minute, până când devin maro auriu deschis și au redus volumul cu aproape jumătate, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și aruncați Golful, cimbru și cimbru de iarnă.Între timp, faceți aluatul: într-un castron mic, dizolvați drojdia în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați zahărul și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minutes.In un robot de bucătărie, combinați amestecul de drojdie, sarea, 1 Tbs. din uleiul de măsline și 3 căni de făină. Procesați până când ingredientele se reunesc într-o minge. Dacă aluatul este prea umed, adăugați cât mai mult din restul de 1/2 cană de făină, câte puțin, după cum este necesar pentru a forma o bilă netedă și fermă. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați driblinguri de apă caldă până se formează bila. Continuați să procesați după ce s-a format bila până când aluatul este mătăsos, dar ferm, 3 până la 4 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până când aluatul este neted și elastic, 4 până la 5 minute.Ungeți un castron mare cu restul de 1 Tbs. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați bila de aluat în vas și întoarceți aluatul pentru a acoperi suprafața cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și umed și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, 1 până la 1 1/2 ore. Puneți aluatul, acoperiți din nou vasul cu prosopul și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.Poziționați un raft în treimea superioară a unui cuptor și preîncălziți la 260°.puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 13 pe 19 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Presărați puțină făină pe fundul unei foi de copt de 12 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Așezați aluatul pe el, bătându-l pe părți pentru a face o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Întindeți suprafața cu confitul de ceapă, apoi aranjați hamsiile și măslinele uniform pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Coaceți până când fundul crustei este crocant și marginile sunt ușor rumenite, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din cuptor. În timp ce este fierbinte, stropiți cu cele 2 lingurițe. uleiul de măsline, apoi se presară cu maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Tăiați pissaladire în dreptunghiuri de aproximativ 3 pe 3 1/2 inci și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista