Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre)

Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre)
Pizza confit cu ceapă (Pissaladi Pcroxre) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă caldă, măsline vindecate cu ulei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapa Pissaladi Coscroprocrobre, Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Confit De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 149°.To faceți ceapa confit, tăiați untul în mai multe bucăți și puneți-l într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a ține ceapa într-un strat îngrămădit de 1 până la 1 1/2 inci adâncime. (Dacă ceapa este întinsă prea subțire, se vor prăji mai degrabă decât se vor "topi" într-un confit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți vasul în cuptor pentru a topi untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți vasul și puneți jumătate din ceapa feliată în el. Rupeți frunzele de dafin în 2 sau 3 bucăți și împrăștiați jumătate din bucăți peste ceapă. Apoi adăugați câte 2 crenguțe de cimbru și cimbru de iarnă, 1/2 linguriță. din piper și 1/4 linguriță. de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Stropiți cu 2 Tbs. din uleiul de măsline. Repetați cu ceapa rămasă, condimentele și uleiul de măsline, îngrămădindu-le deasupra.Întoarceți vasul la cuptor și coaceți, întorcând ceapa la fiecare 10 până la 15 minute, până când devin maro auriu deschis și au redus volumul cu aproape jumătate, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și aruncați Golful, cimbru și cimbru de iarnă.Între timp, faceți aluatul: într-un castron mic, dizolvați drojdia în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați zahărul și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minutes.In un robot de bucătărie, combinați amestecul de drojdie, sarea, 1 Tbs. din uleiul de măsline și 3 căni de făină. Procesați până când ingredientele se reunesc într-o minge. Dacă aluatul este prea umed, adăugați cât mai mult din restul de 1/2 cană de făină, câte puțin, după cum este necesar pentru a forma o bilă netedă și fermă. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați driblinguri de apă caldă până se formează bila. Continuați să procesați după ce s-a format bila până când aluatul este mătăsos, dar ferm, 3 până la 4 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până când aluatul este neted și elastic, 4 până la 5 minute.Ungeți un castron mare cu restul de 1 Tbs. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați bila de aluat în vas și întoarceți aluatul pentru a acoperi suprafața cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și umed și lăsați să stea într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, 1 până la 1 1/2 ore. Puneți aluatul, acoperiți din nou vasul cu prosopul și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.Poziționați un raft în treimea superioară a unui cuptor și preîncălziți la 260°.puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 13 pe 19 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Presărați puțină făină pe fundul unei foi de copt de 12 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Așezați aluatul pe el, bătându-l pe părți pentru a face o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Întindeți suprafața cu confitul de ceapă, apoi aranjați hamsiile și măslinele uniform pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Coaceți până când fundul crustei este crocant și marginile sunt ușor rumenite, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți din cuptor. În timp ce este fierbinte, stropiți cu cele 2 lingurițe. uleiul de măsline, apoi se presară cu maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
MaghiranMaghiran
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Tăiați pissaladire în dreptunghiuri de aproximativ 3 pe 3 1/2 inci și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista