Pizza 'calzone' coace

Pizza 'calzone' coace
Pizza' calzone ' coace ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. Acest fel principal are 319 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sosul de paste cu usturoi și ierburi de la hunt, cârnați de porc, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mumie Calzone cu un sos de Pizza de bază # SundaySupper, Sos de roșii fără gătit pentru Pizza, Calzone, Stromboli, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista