Pizza Bites

Pizza Bites
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza Bites. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați slănină Canadiană, brioșe, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fierbinte Pizza Dip Bites, Pizza Bites, și Pizza Bites.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Combinați mozzarella și parmezanul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3
Tăiați fiecare brioșă în jumătate pe orizontală și așezați-o pe o foaie de copt ung.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Presărați slănină, ardei gras verde și amestec de brânză uniform pe jumătățile de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista