Pizza Bisquick
Reteta de pizza Bisquick ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 295 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec, roșii de prune, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Bisquick La Gratar Cu Sos Margherita, Bisquick Mix Substitut, și Bisquick Se Amestecă Negrese.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se pulverizează o foaie mare de biscuiți cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 1/4 cană de făină de porumb și lapte până se formează aluat moale.
Întoarceți aluatul pe tigaia pregătită. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 13x9 inci, folosind făină de porumb suplimentară, după cum este necesar. Pierceți aluatul la intervale de 1 inch cu o furculiță.
Coaceți 8 minute sau până când începeți să se rumenească.
Răspândiți pesto peste crustă. Se acoperă cu roșii și brânzeturi.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când brânza este topită.
Presărați busuioc și ulei de măsline deasupra.
Tăiați în 2 rânduri cu 4 rânduri.