Pizza Biscuit Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza Biscuit Bake. Această rețetă servește 8. O porție conține 257 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sos de pizza, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuit Pizza Coace, Pizza Biscuit Coace, și Ou Biscuit Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale. Aruncați jumătate din aluat cu linguri uniform pe fundul vasului de copt (aluatul nu va acoperi complet fundul vasului).
Stropiți 1 sos de pizza peste aluat. Împrăștiați jumătate din pepperoni peste sos. Se acoperă cu 1 cană de brânză. Repetați straturile cu aluatul rămas, sosul de pizza, pepperoni și brânză.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.