Piure De Usturoi-Gratin De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de piure de usturoi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Cartofi Gratinat, Piure De Cartofi Gratinat, și Cheddar și piure de cartofi gratinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas rezistent la cuptor de 3 litri cu 1 lingură. unt. Într-o oală mare, acoperiți cartofii și usturoiul cu apă rece și adăugați 2 lingurițe. sare. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii și usturoiul în oală.
În timp ce cartofii se gătesc, aduceți smântână, parmezan ras și 2 linguri. untul se fierbe într-o cratiță medie, amestecând până se topește parmezanul.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Puneți cartofii și usturoiul cu cremă de brânză până se omogenizează.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de cartofi și amestecați bine pentru a combina. Se amestecă arpagicul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă amestecul de cartofi în vasul de copt pregătit.
Dot cartofi cu restul de 1 lingura. Ungeți și coaceți până când cartofii se încălzesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 45 de minute.