Piure de Rutabaga cu smântână și mărar
Piure de Rutabaga cu smântână și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Vă este adus prin simple rețete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rutabagas, sare și piper, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Mărar - Smântână Piure De Cartofi, Smântână-Pâine De Mărar, și Smântână ' n ' pui de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți rutabaga tocată până se înmoaie: acoperiți rutabaga tocată cu aproximativ 1 inch de apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați un vârf generos de sare și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30-40 de minute.
Scurgeți și readuceți rutabagele în oală.
Lăsați aburul, apoi amestecați: reduceți focul la minim și lăsați rutabaga să aburească un minut sau două. Mash cu un masher de cartofi.
Adăugați untul, smântâna și sarea și piperul după gust. Chiar înainte de a servi, amestecați mărarul tocat sau arpagicul.