Piure de păstârnac de vacanță Sunny
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Piureul de păstârnac Sunny ' s Holiday ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Păstârnac Pur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați păstârnacul, usturoiul și uleiul de măsline pe o foaie de copt și condimentați cu sare, după gust. Prăjiți până când marginile sunt aurii și caramelizate, aproximativ 20 până la 25 de minute. Dacă o verificare în timpul prăjirii arată că partea de jos a păstârnacului se gătește mai repede decât partea de sus, dați-le o aruncare și întoarceți foaia de copt în cuptor.
Când păstârnacul și usturoiul sunt prăjite, puneți-le într-un robot de bucătărie cu untul, 1/4 cană de smântână grea și un vârf de nucșoară. Amestecați amestecul până se omogenizează și, dacă este necesar, adăugați puțin mai multă smântână grea. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați piureul într-un bol de servire și serviți.