Piure de păstârnac de vacanță Sunny

Piure de păstârnac de vacanță Sunny
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Piureul de păstârnac Sunny ' s Holiday ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Păstârnac Pur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aruncați păstârnacul, usturoiul și uleiul de măsline pe o foaie de copt și condimentați cu sare, după gust. Prăjiți până când marginile sunt aurii și caramelizate, aproximativ 20 până la 25 de minute. Dacă o verificare în timpul prăjirii arată că partea de jos a păstârnacului se gătește mai repede decât partea de sus, dați-le o aruncare și întoarceți foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Când păstârnacul și usturoiul sunt prăjite, puneți-le într-un robot de bucătărie cu untul, 1/4 cană de smântână grea și un vârf de nucșoară. Amestecați amestecul până se omogenizează și, dacă este necesar, adăugați puțin mai multă smântână grea. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați piureul într-un bol de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista