Năutul piure toscan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pâine de țară la grătar, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Toscană Și Năut Cu Spanac, Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, și Ton Toscan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Turnați năutul într-un colizor și clătiți-le sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine.
4
Așezați năutul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați bulionul de pui și pulsați până când năutul este curățat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Într-o tigaie medie (10 inci), încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă roșia și se sotează timp de 3 până la 4 minute, până când Roșia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați năutul, amestecând pentru a se combina cu roșiile și usturoiul. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și gust pentru condimente. Puneți într-un castron de servire, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și serviți cu cioburi de pâine de țară la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țară
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat