Piure De Năut Toscan
Năutul piure toscan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pâine de țară la grătar, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Toscană Și Năut Cu Spanac, Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, și Ton Toscan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Turnați năutul într-un colizor și clătiți-le sub apă curgătoare rece.
Așezați năutul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Adăugați bulionul de pui și pulsați până când năutul este curățat grosier.
Într-o tigaie medie (10 inci), încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Se adaugă roșia și se sotează timp de 3 până la 4 minute, până când Roșia se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați năutul, amestecând pentru a se combina cu roșiile și usturoiul. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și gust pentru condimente. Puneți într-un castron de servire, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și serviți cu cioburi de pâine de țară la grătar.