Piure De Năut Toscan

Piure De Năut Toscan
Năutul piure toscan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pâine de țară la grătar, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Toscană Și Năut Cu Spanac, Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, și Ton Toscan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Turnați năutul într-un colizor și clătiți-le sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine.
4
Așezați năutul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați bulionul de pui și pulsați până când năutul este curățat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Într-o tigaie medie (10 inci), încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se adaugă roșia și se sotează timp de 3 până la 4 minute, până când Roșia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Adăugați năutul, amestecând pentru a se combina cu roșiile și usturoiul. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și gust pentru condimente. Puneți într-un castron de servire, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și serviți cu cioburi de pâine de țară la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista