Piure de legume rădăcinoase cu vinetă de slănină
Piureul de legume rădăcinoase cu vinaigretă de slănină este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, semințe de muștar, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Piure de legume rădăcinoase cu vinetă de slănină, Piure De Legume Rădăcinoase, și Legume Rădăcinoase Cu Piure De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțet, semințe de muștar și 1/4 cană de apă la foc mic într-o oală mică; gatiti pana lasemintele sunt pline, 20-25 de minute.
Scurgeți; puneți deoparte semințele și lichidul de gătit separat.
Așezați un coș de aburi într-o cameră mareoală.
Adăugați apă la o adâncime de 1". Aduceți la aboil.
Adăugați legume rădăcinoase în coșul cu aburi.Acoperiți și gătiți, adăugând apă cu 1/2 cană dacă este necesar pentru a menține nivelul de apă în oală, până când legumele sunt foarte fragede, dar numushy, aproximativ 45 de minute.
Între timp, puneți slănina într-un grătar mare; se pune la foc mediu-mic și se gătește până când slănina se înmoaie și grăsimea începe să se facă, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți,amestecând ocazional, până când ceapa și baconul sunt rumenite și crocante, aproximativ 10 minute.
Adăugați semințe de muștar rezervate la baconamestecați și gătiți până când semințele încep să apară,aproximativ 1 minut. Opriți focul și amestecațizahăr brun și semințe de muștar rezervatelichid de gătit. Sezon vinaigrette la gustcu sare și piper.
Scurgeți legumele și reveniți la oală. Folosindo furculiță sau masher de cartofi, mash grosier. Stirin vinaigrette; sezon la gust cu sare șipiper.
Transferați într-un vas de copt de 13x9x2"; acoperiți cu folie. Faceți înainte: piure de Legumepoate fi făcut cu 1 zi înainte. Chill.
Reîncălziți piureul de legume, acoperit, în cuptorul A350 F până când tocmai s-a încălzit, 45-55minute. Alternativ, puneți-l într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până când este încălzit (timpul va varia).
Se amestecă pătrunjelul în piure.
Se transferă într-un castron;se servește cald sau la temperatura camerei.