Mash de conopidă este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cel Mai Bun Piure De Conopidă Vreodată, Piure De Conopidă, și Piure de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți conopida într-o cratiță mare; abur, acoperit, 20 de minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă conopida, laptele și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Usturoi
Lapte
5
Puneți amestecul de conopidă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.