Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, conopidă, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti conopida in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Topiți untul în aceeași oală la foc mediu. Se amestecă conopida, laptele și smântâna în unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Smântână
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Puneți conopida în oală folosind un blender manual până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Grăsime De Porc înapoi
5
Transferați amestecul de conopidă într-un vas de copt; acoperiți uniform cu pesmet și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când firimiturile de pâine se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.