Piure De Ceapă De Morcov
Piureul de șalotă de morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 133 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, șalotă, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Ceapă De Morcov, Puree Crecy (piure de supă de morcovi), și Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți morcovii cu apă și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, rezervând lichidul.
Într-o tigaie, sotati șalota în ulei la foc moderat mic până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Transferați într-un robot de bucătărie cu morcovii și 1/3 cană din lichidul de gătit și procesați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron, se condimentează cu sare și nucșoară și se servește.