Piure de cartofi și zară
Ai nevoie de o garnitură de 30 întregi fără gluten? Piure de cartofi și zară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 416 calorii, 14 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați slănină, zară, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum piure de cartofi cu zară, piure de cartofi cu zară și piure de cartofi cu zară.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Între timp, prăjiți slănină într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se rumenește uniform și devine crocantă.
Scoateți baconul din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa în grăsimea de bacon din tigaie și prăjiți până se înmoaie, amestecând constant.
Scurgeți excesul de grăsime.
Când cartofii sunt gata, scurgeți apa și pasați.
Amestecați laptele pentru a obține consistența cremoasă dorită. Se sfărâmă în slănină și se amestecă ceapa. Cei care nu sunt îngrijorați de grăsime pot adăuga și aproximativ 2 linguri de unsoare de slănină.
Se servesc cartofii pe farfurii mici cu un vas cu lapte pe marginea fiecaruia. Înmuiați linguri de piure de cartofi în lapte înainte de a mânca.