Piure de cartofi și zară

Piure de cartofi și zară
Ai nevoie de o garnitură de 30 întregi fără gluten? Piure de cartofi și zară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 416 calorii, 14 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați slănină, zară, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum piure de cartofi cu zară, piure de cartofi cu zară și piure de cartofi cu zară.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve De 15 Uncii De Pastă De Roșii1 Conserve De 15 Uncii De Pastă De Roșii
2
Între timp, prăjiți slănină într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se rumenește uniform și devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
3
Scoateți baconul din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
Echipamente pe care le vei folosi
DuzinăDuzină
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
4
Adăugați ceapa în grăsimea de bacon din tigaie și prăjiți până se înmoaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste NoaptePâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste Noapte
Spalat Si MediuSpalat Si Mediu
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
5
Scurgeți excesul de grăsime.
6
Când cartofii sunt gata, scurgeți apa și pasați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
7
Amestecați laptele pentru a obține consistența cremoasă dorită. Se sfărâmă în slănină și se amestecă ceapa. Cei care nu sunt îngrijorați de grăsime pot adăuga și aproximativ 2 linguri de unsoare de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
Spalat Si MediuSpalat Si Mediu
8
Se servesc cartofii pe farfurii mici cu un vas cu lapte pe marginea fiecaruia. Înmuiați linguri de piure de cartofi în lapte înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
La 5 Roșii Uscate La SoareLa 5 Roșii Uscate La Soare
Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista