Piure de cartofi și napi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi și napi. Această rețetă face 6 porții cu 117 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Piure de cartofi și napi cu verdeață, Piure de cartofi cu napi și slănină, și Piure de napi și cartofi cu pesmet de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împingeți cuișoarele în ceapă.
Așezați ceapa, cartoful și napii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful și napii sunt fragede; scurgere. Aruncați ceapa și cuișoarele. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie.
Adăugați brânză, smântână, sare și piper în tigaie; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.