Piure de cartofi și conopidă gratinat

Piure de cartofi și conopidă gratinat
Piureul de cartofi și gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 344 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, conopidă, fontina grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Conopidă Gratinată, Piure De Cartofi Gratinat, și Piure De Cartofi Gratinat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și 2 lingurițe de sare într-o cratiță mare și grea și acoperiți generos cu apă rece (aproximativ 2 1/2 litri). Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În timp ce cartofii fierb, încălziți 3/4 cană de lapte și 3 linguri de unt într-o cratiță mică până când untul este topit și laptele este fierbinte, dar nu fierbe. Păstrați cald la foc, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți bine cartofii într-o sită sau strecurătoare și reveniți la cratița fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4
Adăugați amestecul de lapte, Fontina și piperul și amestecați cu un masher de cartofi sau o furculiță la consistența dorită. Se condimentează cu sare și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
PiperPiper
CartofiCartofi
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Aduceți la fiert o oală cu apă bine sărată, apoi adăugați conopida și usturoiul și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți conopida într-o strecurătoare și pulsați cu 1/2 cană de lapte rămasă, 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și 3 linguri de unt într-un robot de bucătărie până când este un pur și simplu gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Amestecați piureul de cartofi și amestecul de conopidă într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați într-un vas de copt superficial, rezistent la flacără, de 3 litri cu unt (nu Sticlă).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se încălzește cuptorul la 425 F cu rack în mijloc. Topiți restul de 2 linguri de unt și periați ușor peste amestecul de cartofi-conopidă, apoi presărați uniform cu restul de 1/4 până la 1/2 cană Parmigiano-Reggiano (după gust).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
UntUnt
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți până când amestecul de cartofi bulează în jurul marginilor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Porniți broiler și fierbeți 6 până la 8 inci de la căldură până când toppingul este rumenit în pete, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
* Amestecul de cartofi și conopidă, fără topping final de unt topit și brânză, poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Se aduce la temperatura camerei, apoi se coace și se fierbe cu topping.* Rețeta poate fi înjumătățită și coaptă într-un vas de copt de mică adâncime de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
UntUnt
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista