Piure De Cartofi-Slimmed

Piure De Cartofi-Slimmed
Piureul de cartofi Slimmed ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Slimmed-Down Franțuzești, Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece și adăugați 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand furculita este frageda, aproximativ 30 pana la 60 de minute, in functie de marimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în tigaie. Rotiți tigaia la foc mediu până când pielea este uscată, aproximativ 1 minut. Înjumătățiți cartofii în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți jumătățile într-un ricer tăiat în jos și apăsați cartoful prin ricer într-un castron. Carnea ar trebui să treacă cu ușurință prin găuri și piei să rămână în ricer. Aruncați pielea și repetați cu cartofii rămași. (Alternativ, curățați cartofii fierți și treceți printr-o moară de alimente sau amestecați cu o mașină de tocat cartofi de mână.) Amestecați imediat untul în cartofii calzi, apoi adăugați laptele de unt și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică până la abur, dar nu fierbe. Se amestecă încet laptele în amestecul de cartofi. Condimentează cu restul de 1 linguriță de sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Transferați într-un bol de servire sau păstrați-l cald într-un bol acoperit așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pentru piureul de usturoi: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați blatul a 2 capete de usturoi, puneți într-un vas mic de copt și stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie și prăjiți până când cuișoarele sunt foarte moi și bronzate, aproximativ 1 oră. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți capetele de usturoi pentru a scoate cuișoarele. Smash cuișoare cu un cuțit sau pus prin ricer, și se adaugă la cartofi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista