Piureul de cartofi de roșii este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de cartofi cu sos de roșii, Cod cu sos de roșii-măsline-Chorizo și piure de cartofi, și Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și usturoiul într-o cratiță mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când o furculiță străpunge ușor un cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Scurgeți cartofii și usturoiul. Se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță până se omogenizează. Amestecați laptele, untul, pătrunjelul, ceapa verde, parmezanul și sarea. Îndoiți ușor roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe