Piure de cartofi prăjiți cu praz
Piureul de cartofi prăjiți cu praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 259 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cremă de carton, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Praz Saut, Piure de cartofi și praz cu cimbru, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați rădăcinile și frunzele exterioare din Praz, lăsând 1 inch de frunze verzi. Aruncați frunzele rămase; clătiți cu apă rece.
Îndepărtați frunzele verzi de 1 inch; tăiați longitudinal în benzi de 1 inch. Pune deoparte.
Tăiați porțiunea albă în felii subțiri pentru a măsura 1/2 cană.
Combinați porția albă de praz și cartof într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 lingură de ulei; aruncați bine.
Așezați porțiunea verde de praz într-un vas de copt de 8 inci.
Stropiți cu 1 1/2 lingurițe de ulei; aruncați bine și dați deoparte.
Coaceți amestecul de cartofi la 425 timp de 20 de minute, amestecând o dată. (Nu scoateți din cuptor.)
Adăugați vasul de copt cu blaturi de praz verde la cuptor.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când amestecul de cartofi și blaturile verzi de praz sunt fragede, amestecând ambele după 8 minute.
Scoateți vasele de copt din cuptor.
Puneți laptele într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până se încălzește.
Adăugați amestecul de cartofi; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Se amestecă sare, piper și smântână.
Se presară cu blaturi verzi de praz.