Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați piureul de cartofi ol. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 229 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cheddar, margarină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incinge cuptorul la 425 buc. F. Se fac cartofii conform indicatiilor de pe ambalaj pentru 2 pungi (8 portii), folosind apa fierbinte, lapte si margarina. Se amestecă 3/4 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Cartofi
Ceapă
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Întindeți salsa peste brânză. Se acoperă cu măsline și ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Măsline
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De Ajo
5
Coaceți descoperit 3 până la 5 minute sau până când ceapa este aurie.