Piure De Cartofi Italieni

Piure De Cartofi Italieni
Reteta de cartofi italieni piure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,0 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de salvie, pătrunjel, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Încercați Piure de cartofi cu Fontinan și pătrunjel Italian, Carne de vită italiană fără Gluten cu piure de cartofi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Întoarceți cartofii scursi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă bulionul de legume, cimbru, rozmarin, oregano, busuioc, pudră de ceapă, pătrunjel, salvie și usturoi peste cartofi; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Praf De CeapăPraf De Ceapă
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bibbiano Chianti Classico Riserva. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate62
Revista