Piure De Cartofi Gratinat
Piureul de cartofi gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Gratinat, Cheddar și piure de cartofi gratinat, și Gratin De Cartofi Piure Trufat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii și usturoiul cu apă rece. Se condimentează cu sare și se aduce apa la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți cratița și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și usturoiul și reveniți la oală.
Se încălzește la foc mare, agitând tigaia, până când orice lichid s-a evaporat, aproximativ 30 de secunde. Puneți cartofii și usturoiul până se omogenizează.
Adăugați smântână, arpagic și unt; condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul de cartofi într-un vas de copt rezistent la flacără de 2 litri. (Gratinul poate fi pregătit până în acest moment cu până la 5 ore înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Presărați cartofii cu parmezan. Se fierbe gratin la 2 inci de la căldură, tigaie rotativă, dacă este necesar, până devine aurie, crustă și încălzită, 5 până la 7 minute.