Piure De Cartofi Dulci De Arțar
Piureul de cartofi dulci de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 12 porții cu 248 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, Cartofi Dulci Cu Piure De Arțar, și Piure De Cartofi Dulci De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați cartofii dulci pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până la moale, 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de a curăța și pune într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Puneți cartofii calzi împreună cu unt, smântână, extract de vanilie, zahăr brun, sare, 1/2 cană sirop de arțar, 1 cană nuci pecan tocate și ouă.
Întindeți piureul de cartof dulce în vasul de copt pregătit și presărați cu restul de 2 linguri de sirop de arțar și 1/4 cană de nuci pecan.
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până când sunt bine fierbinți, 30 până la 35 de minute.