Piure de cartofi dulci cu arțar
Piureul de cartofi dulci cu arțar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi dulci, sare kosher, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Arțar, Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. străpungeți cartofii dulci de mai multe ori cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de dimensiune; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof dulce pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea într-o cratiță și aruncați pielea.
Adăugați siropul de arțar (după gust), untul și smântâna. Folosind o lingură de lemn sau un tocător de cartofi, amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sarea și nucșoara.
Se pune la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 5 minute.Faceți înainte: asamblați piureul cu o zi înainte (dar nu îl încălziți). Lăsați încă 5 minute pentru încălzire.