Piure de cartofi dublu copt

Piure de cartofi dublu copt
Piureul de cartofi dublu copt ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 412 calorii , 14 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Un amestec de unt, fâșii de bacon, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Rețete similare sunt Double Ka Meetha - Cum se face Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , Cartofi umpluți la cuptor (Cartofi Tandoori) și Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1 Pungă (16 Uncii) Bucăți De Ciocolată Semidulce1 Pungă (16 Uncii) Bucăți De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, piureați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpșuni Proaspete3 Căpșuni Proaspete
4
Adăugați smântâna, laptele, untul și 1 cană de brânză. Se amestecă ceapa, baconul, sare și piper. Se pune într-un 2-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
6 Afine Proaspete6 Afine Proaspete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
1 Pachet (20 Uncii) Căpșuni Congelate Neîndulcite, Parțial Dezghețate și Feliate1 Pachet (20 Uncii) Căpșuni Congelate Neîndulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Uncii De Bomboane De Ciocolată Neagră2 Uncii De Bomboane De Ciocolată Neagră
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura Fara Seminte, Topita4 Linguri Gem De Zmeura Fara Seminte, Topita
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista