Piure de cartofi dublu copt
Piureul de cartofi dublu copt ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 412 calorii , 14 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Un amestec de unt, fâșii de bacon, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Rețete similare sunt Double Ka Meetha - Cum se face Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , Cartofi umpluți la cuptor (Cartofi Tandoori) și Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, piureați cartofii.
Adăugați smântâna, laptele, untul și 1 cană de brânză. Se amestecă ceapa, baconul, sare și piper. Se pune într-un 2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.