Piure de cartofi cu șofran și usturoi
Șofranul și piureul de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, Piure De Cartofi Cu Șofran, și Cartofi piure de șofran-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și usturoiul într-o oală cu apă sărată și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic și gătiți cartofii până se înmoaie furculița, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți-o.
Așezați cartofii înapoi în oală și reveniți la foc. Amestecați cartofii, constant, timp de 2 până la 3 minute pentru a deshidrata cartofii.
Scoateți cartofii de pe foc.
Adăugați untul. Folosind un tocător de mână, zdrobiți untul în cartofi.
Așezați laptele într-o cratiță cu șofranul și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați smântână și lapte de șofran. Cartofii ar trebui să fie încă un fel de cocoloși. Condimentează cartofii cu sare și piper.