Piure de cartofi cu zară și mărar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu lapte de unt și mărar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Marar Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, 1 linguriță de sare și suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Coborâți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie. Agitați tigaia la foc mediu aproximativ un minut pentru a usca cartofii.
Transferați cartofii într-o moară alimentară, ricer sau castron.
Mash cartofii prin moara de alimente, ricer, sau cu mâna în tigaie. Se amestecă laptele cu conținut scăzut de grăsimi, laptele de unt și mărarul cald la foc mediu-mic. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.