Piure de cartofi cu zară și mărar

Piure de cartofi cu zară și mărar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu lapte de unt și mărar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Marar Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, 1 linguriță de sare și suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Coborâți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie. Agitați tigaia la foc mediu aproximativ un minut pentru a usca cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați cartofii într-o moară alimentară, ricer sau castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Mash cartofii prin moara de alimente, ricer, sau cu mâna în tigaie. Se amestecă laptele cu conținut scăzut de grăsimi, laptele de unt și mărarul cald la foc mediu-mic. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1% Lapte1% Lapte
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista