Piure de cartofi cu usturoi, Mascarpone și praz caramelizat

Piure de cartofi cu usturoi, Mascarpone și praz caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu usturoi, Mascarpone și praz caramelizat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de unt, cartofi roșii, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Usturoi, Mascarpone Și Praz Caramelizat, Piure de cartofi cu usturoi prăjit și brânză Mascarpone, și Cartofi caramelizați cu ceapă și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când prazul se rumeneste, amestecând la fiecare 5 minute, aproximativ 20 de minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PrazPraz
3
Combinați 1/2 cană de lapte și usturoi într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Reduceți căldura la foarte scăzut, acoperiți și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Folosind spatele furculiței, amestecați amestecul de lapte-usturoi pentru a lipi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LapteLapte
5
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se scurge bine. Întoarceți cartofii în aceeași oală; mash până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați mascarpone și amestec de lapte-usturoi; se pasează până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MascarponeMascarpone
UsturoiUsturoi
LapteLapte
8
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu-mic, amestecând și subțiind cu lapte cu 1/4 cană dacă este uscat.) Top cu praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
LapteLapte
9
* Cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene. Dacă nu este disponibil, amestecați 3/4 cană cremă de brânză cu 3 linguri frișcă și 1 1/2 linguri smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista