Piure de cartofi cu unt de chimen-var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu unt de chimen-var. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 161 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, chimen măcinat, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de cartofi dulci cu chimen, Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapa caramelizata, și Chimen Var Prăjit Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Mash cu o furculiță până la amestec. Acoperiți și refrigerați.
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgeți. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați zară, sare și piper; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Se servește cu amestec de unt.