Piure de cartofi cu sos de roșii
Piureul de cartofi cu sos de roșii este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sos de roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu piure de cartofi și sos, Sos de Hamburger și piure de cartofi, și Rață înăbușită cu piure de cartofi și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cartofii și laptele într-un castron mare. Cuptor cu microunde la 8 minute; amestecați și cuptorul cu microunde încă 5 până la 7 minute.
Se amestecă crema de brânză, sarea și piperul condimentat, amestecând până când brânza se topește și amestecul este amestecat.
Se servește cu sos de roșii.
Pentru a ușura: folosiți lapte fără grăsimi și cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi.