Piure de cartofi cu sos de roșii

Piure de cartofi cu sos de roșii
Piureul de cartofi cu sos de roșii este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sos de roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu piure de cartofi și sos, Sos de Hamburger și piure de cartofi, și Rață înăbușită cu piure de cartofi și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cartofii și laptele într-un castron mare. Cuptor cu microunde la 8 minute; amestecați și cuptorul cu microunde încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Lăsați să stea 2 minute.
3
Se amestecă crema de brânză, sarea și piperul condimentat, amestecând până când brânza se topește și amestecul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
4
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
5
Pentru a ușura: folosiți lapte fără grăsimi și cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă De Grăsime RedusăBrânză Cremă De Grăsime Redusă
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista