Piure De Cartofi Cu Slănină Și Arpagic
Piureul de cartofi cu slănină și arpagic este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 404 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi cu brânză cu slănină și arpagic, Piure de cartofi roșii cu arpagic, și Piure de cartofi cu arpagic pentru rețete similare.