Piure De Cartofi Cu Slănină Și Arpagic

Piure De Cartofi Cu Slănină Și Arpagic
Piureul de cartofi cu slănină și arpagic este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 404 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi cu brânză cu slănină și arpagic, Piure de cartofi roșii cu arpagic, și Piure de cartofi cu arpagic pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista