Piure de cartofi cu praz

Piure de cartofi cu praz
Piure de cartofi cu praz este o garnitură care servește 8. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Un amestec de lapte, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este solid. Încercați piure de cartofi cu praz și usturoi, piure de cartofi cu praz, ciuperci și cimbru și un alt piure de cartofi simulat (piure de conopidă)-low carb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Pune-le într-o oală mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se adauga un praf mare de sare si se pune oala la foc iute. Când vine în fierbere, gătiți până când cartofii sunt gătiți, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
În timp ce cartofii se gătesc, tăiați prazul în bucăți mici și spălați-le bine pentru a îndepărta orice murdărie. Pune o tigaie medie la foc mediu-mic și adaugă 2 linguri de unt. Cand untul este topit, adaugam prazul si asezonam cu sare si piper. Gatiti prazul pana devine foarte moale, avand grija sa nu il lase sa se coloreze sau sa se arda, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Apoi puneți cartofii înapoi în oală și lăsați cartofii să se usuce puțin în timp ce terminați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Într-o oală mică, la foc mic, adăugați laptele, restul de 4 linguri de unt, usturoiul și cimbru și se încălzește. Strecurați usturoiul și cimbrul din laptele cald și amestecați laptele în cartofi folosind o lingură de lemn. Pasați cu un piure de cartofi, rupând cocoloașele mari. Se amestecă prazul topit, se gustă și se condimentează cu sare și piper. Rezervați 2 căni pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi plăcinta de Ziua Recunoștinței din Rețeta a 2-a. Restul se acoperă și se ține la cald până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista