Piure de cartofi cu praz

Piure de cartofi cu praz este o garnitură care servește 8. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Un amestec de lapte, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este solid. Încercați piure de cartofi cu praz și usturoi, piure de cartofi cu praz, ciuperci și cimbru și un alt piure de cartofi simulat (piure de conopidă)-low carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Pune-le într-o oală mare cu apă rece.
Se adauga un praf mare de sare si se pune oala la foc iute. Când vine în fierbere, gătiți până când cartofii sunt gătiți, aproximativ 20 de minute.
În timp ce cartofii se gătesc, tăiați prazul în bucăți mici și spălați-le bine pentru a îndepărta orice murdărie. Pune o tigaie medie la foc mediu-mic și adaugă 2 linguri de unt. Cand untul este topit, adaugam prazul si asezonam cu sare si piper. Gatiti prazul pana devine foarte moale, avand grija sa nu il lase sa se coloreze sau sa se arda, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Apoi puneți cartofii înapoi în oală și lăsați cartofii să se usuce puțin în timp ce terminați prazul.
Într-o oală mică, la foc mic, adăugați laptele, restul de 4 linguri de unt, usturoiul și cimbru și se încălzește. Strecurați usturoiul și cimbrul din laptele cald și amestecați laptele în cartofi folosind o lingură de lemn. Pasați cu un piure de cartofi, rupând cocoloașele mari. Se amestecă prazul topit, se gustă și se condimentează cu sare și piper. Rezervați 2 căni pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi plăcinta de Ziua Recunoștinței din Rețeta a 2-a. Restul se acoperă și se ține la cald până când este gata de servire.