Piure De Cartofi Cu Piele Roșie
Piureul de cartofi cu piele roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 297 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cel Mai Bun Piure De Cartofi Cu Piele Roșie, Tilapia Arsă În Tigaie, Broccoli Și Cartofi Cu Coajă Roșie, și Cartofi zdrobiți cu piele roșie cu Boursin și Scallions.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii (cu piele) în bucăți de 1 inch, apoi acoperiți generos cu apă sărată rece (1 linguriță sare pentru 5 căni de apă) într-o cratiță mare și fierbeți, parțial acoperite, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Între timp, încălziți laptele, untul și 1/2 linguriță de piper într-o cratiță mică la foc mediu până când untul este topit.
Scurgeți bine cartofii într-o strecurătoare și reveniți la tigaie. Se amestecă cu un tocător de cartofi și, în timp ce este fierbinte, se amestecă amestecul de lapte. Se condimentează cu sare.
Piureul de cartofi se servește cel mai bine imediat, dar poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Reîncălziți într-o cratiță grea la foc mic, amestecând aproximativ 1/4 cană de lapte.