Piure de cartofi cu brânză cheddar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, piureul de cartofi cu brânză Cheddar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 195 de calorii , 9 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți cimbru sau cartofi Yukon Gold, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 74% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piure de conopidă Cheddar , Piure de cartofi cu usturoi, salvie și brânză de capră și Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi .
Instrucțiuni
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Într-un castron mare, piureați cartofii. Se amestecă smântâna, cimbru, sare, piper și 1 cană de brânză.
Transferați într-un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 10-15 minute sau până când se încălzește.