Piure de cartofi cu brânză cheddar

Piure de cartofi cu brânză cheddar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, piureul de cartofi cu brânză Cheddar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 195 de calorii , 9 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți cimbru sau cartofi Yukon Gold, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 74% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și piure de conopidă Cheddar , Piure de cartofi cu usturoi, salvie și brânză de capră și Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, piureați cartofii. Se amestecă smântâna, cimbru, sare, piper și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați într-un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 10-15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista