Piure De Cartofi Catifelat

Catifelat piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 250 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, arpagic, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți crema cu untul într-o cratiță mică la foc mediu până când untul se topește; deoparte.
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere apoi se adaugă 1 linguriță de sare și se reduce focul și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când cartofii sunt foarte fragede.
Scurgere. Treceți cartofii printr-o moară de alimente sau un ricer într-un bol mare de amestecare. Se amestecă amestecul cald de smântână și unt până când crema este absorbită și amestecul este neted. Condimentați cartofii cu sare și piper și terminați-i amestecând în 1/4 cană ulei de măsline și stropind cu arpagic, dacă folosiți.