Piure De Broccoli
Piureul de Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți flori de broccoli, bulion de pui, cartof roșcat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pesto Pur De Broccoli, Broccoli Romanesco și piure de parmezan, și Piure de Broccoli cu susan și pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți o oală mare cu suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci pe părțile laterale ale oalei. Setați un suport pentru aburi în oală, acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați bucățile de cartofi și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 18 minute.
Transferați cartofii într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează.
Puneți broccoli în suportul pentru aburi și aburiți la foc mediu până când broccoli este foarte fraged, aproximativ 12 minute.
Transferați broccoli în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați bulionul, crema de brânză și parmezanul. Procesați până când broccoli este curățat și aproape neted.
Amestecați piureul de broccoli în piureul de cartofi și amestecați bine. Condimentează piureul după gust cu sare și piper și servește.