Pitas de vinete la grătar cu pui și brânză de capră
Pitas de vinete la grătar cu pui și brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii prune, pitas, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pitas de legume și brânză de capră la grătar, Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră, și Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și maioneză Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare.
Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit.
Așezați vinetele pe grătar sau pe grătar; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când vinetele se rumenesc ușor.
Umpleți fiecare jumătate de pita cu 1 felie de vinete, 1/3 cană de pui la grătar cu lămâie, 2 linguri de brânză de capră, un sfert de Roșie și 1 lingură de busuioc. Înfășurați în folie sau hârtie pergament; rece.