Pitas de orez negru cu fasole și brun

Pitas de orez negru cu fasole și brun
Pitas de orez negru și brun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 220 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, fasole, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, Caserola de orez brun și fasole neagră, și Bol De Orez Brun Și Fasole Neagră De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați orezul, fasolea neagră, ardeii iute verzi și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor. Acoperiți și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Fasole NeagrăFasole Neagră
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tapetați fiecare jumătate de pita cu salată verde. Puneți amestecul de orez uniform în fiecare jumătate. Se acoperă cu iaurt simplu și Salsa proaspătă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Salată VerdeSalată Verde
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
OrezOrez

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista