Nevoie de un garnitură fără lactate și pescatarian? Pissaladiere ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de aluat de pizza, sare kosher, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pissaladi otrivtre", Pissaladi oqtre, și Pissaladi oqtre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa cu sare în 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic până când este foarte moale și caramelizat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul tocat și cimbru și gătiți încă 5 minute. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust. Nota bucătarului: ușor sub sare pentru a ține cont de sarea din hamsii și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Hamsii
Măsline
Ceapă
Piper
Cimbru
Sare
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți aluatul într-un dreptunghi lung și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Ar trebui să se potrivească aproape cu dimensiunea foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Întindeți amestecul de ceapă pe aluat, lăsând o margine mică. Aranjați anșoa și măslinele decorativ peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Măsline
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
4
Ungeți aluatul expus cu uleiul de măsline rămas și coaceți în cuptorul încins până devine auriu și fiert, 15 până la 20 de minute.