Pissaladi amperculre necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 84 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 309 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine puternică, ceapă, drojdie ușor de amestecat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre.
Instrucțiuni
1
Răsturnați făina, sarea și drojdia într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în apă, lingura în ulei și se amestecă într-un aluat moale. Porniți pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 5 minute până când aluatul este neted și nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Întoarceți aluatul în vas, acoperiți cu folie alimentară sau un prosop umed și lăsați-l să crească timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când aluatul revine la presare. Nu vă faceți griji prea mult este nevoie de mai mult sau mai puțin timp nu este esențial pentru această rețetă relaxată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În timp ce aluatul crește, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau tigaie, aruncați ceapa și prăjiți ușor aproximativ 10 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se presară cimbru și puțină sare și piper, apoi se răstoarnă roșiile și se amestecă bine. Acoperiți și gătiți ușor timp de 45 de minute până când ceapa se topește moale, amestecând ocazional și îndepărtând capacul în ultimele 10 minute pentru a reduce orice lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
7
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7/ventilator 200C. ungeți ușor o tavă sau o tavă de copt de mică adâncime de 23x33cm. Frământați din nou aluatul scurt, apoi întindeți-l și apăsați-l în formă. Nu-l lăsa să crească din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți amestecul de ceapă peste aluat, apoi aranjați hamsiile deasupra, făcând un model încrucișat. Puneți fiecare fereastră între hamsii cu o măslină, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cald, rece sau reîncălzit, tăiat în pătrate.
Aperitiv în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.