Pissaladi cormorbre
Pissaladi amperculre necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 84 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 309 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine puternică, ceapă, drojdie ușor de amestecat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre.
Instrucțiuni
Răsturnați făina, sarea și drojdia într-un castron.
Se toarnă în apă, lingura în ulei și se amestecă într-un aluat moale. Porniți pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 5 minute până când aluatul este neted și nu mai este lipicios.
Întoarceți aluatul în vas, acoperiți cu folie alimentară sau un prosop umed și lăsați-l să crească timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când aluatul revine la presare. Nu vă faceți griji prea mult este nevoie de mai mult sau mai puțin timp nu este esențial pentru această rețetă relaxată.
În timp ce aluatul crește, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau tigaie, aruncați ceapa și prăjiți ușor aproximativ 10 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc, amestecând din când în când.
Se presară cimbru și puțină sare și piper, apoi se răstoarnă roșiile și se amestecă bine. Acoperiți și gătiți ușor timp de 45 de minute până când ceapa se topește moale, amestecând ocazional și îndepărtând capacul în ultimele 10 minute pentru a reduce orice lichid.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7/ventilator 200C. ungeți ușor o tavă sau o tavă de copt de mică adâncime de 23x33cm. Frământați din nou aluatul scurt, apoi întindeți-l și apăsați-l în formă. Nu-l lăsa să crească din nou.
Întindeți amestecul de ceapă peste aluat, apoi aranjați hamsiile deasupra, făcând un model încrucișat. Puneți fiecare fereastră între hamsii cu o măslină, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până devin aurii.
Se servește cald, rece sau reîncălzit, tăiat în pătrate.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aperitiv în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.