Pisang Goreng (Clătite Indoneziene Cu Banane)
Pisang Goreng (Blinele de banane Indoneziene) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Indoneziană Nasi Goreng, Mie Goreng-Taitei Prăjiți Indonezieni, și Taitei Indonezieni Prăjiți (Bakmi Goreng).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și pudra de vanilie. Faceți o fântână în centru și turnați lapte, ou, unt topit și aromă de rom.
Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți felii de banane până când sunt acoperite uniform.
Încălziți uleiul într-un wok sau friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Aruncați amestecul de banane cu lingură în ulei fierbinte. Se prăjește până se rumenesc și crocant, 10 până la 15 minute.
Scoateți bananele din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.