Piroshki
Piroshki necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, miel măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Piroshki-Trei Moduri, Fructe Piroshki, și Cartofi Piroshki.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul în frigider 12 ore.
Combinați varza și sarea într-un castron mare; aruncați bine.
Se scurge bine. Se usucă varza cu un prosop de hârtie. Reveniți la castron; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adauga ceapa; saut 4 minute. Se amestecă morcovul; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 8 minute.
Adăugați miel, coriandru și usturoi; gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare pana se rumeneste, amestecand pentru a se prăbuși.
Scurgeți amestecul de miel într-o strecurătoare; se usucă cu prosoape de hârtie.
Adăugați amestecul de miel și smântâna în varză; aruncați bine.
Preîncălziți cuptorul la 35
Împărțiți aluatul în 30 de porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți porțiile rămase pentru a împiedica uscarea aluatului), rulați într-un cerc de 4 inci pe o suprafață ușor făinată. Lingura 2 amestec varf linguri varza pe jumătate de cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Așezați cifrele de afaceri pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și periați cu albus de ou. Repetați procedura cu aluatul rămas, amestecul de varză și albușul de ou.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.