Piper Demi NY benzi friptură cu ulei de măsline fiert în apă ciuperci

Piper Demi NY benzi friptură cu ulei de măsline fiert în apă ciuperci
Peppercorn Demi NY Strip Steak cu ulei de măsline fiert în apă ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 989 calorii, 77g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica boabe de piper, ciuperci buton, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Friptură la grătar din New York cu sos de cinci boabe de piper, și Friptură de bandă cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ciuperci: într-o cratiță la foc mediu-mare, aduceți uleiul la foc mic și reduceți la foc mediu. Apoi adăugați ciupercile și gătiți până când exteriorul ciupercilor se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți și țineți pe o farfurie până la servire.
3
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Încălziți cartofii pregătiți și țineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți o tigaie cu fund gros până la pragul fumatului la foc mediu-mare. Apoi presărați fripturile cu sare și piper pe ambele părți. Aplicați friptura în tigaia încălzită. Căutați pe prima parte timp de 4 minute. Reduceți căldura la mediu, apoi răsturnați și repetați procesul pe a doua parte. Acest lucru va duce la o friptură medie-rară. Finalizați cuptorul pentru temperaturi mai ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Odată ce friptura este gătită, scoateți din tigaie pentru a se odihni, apoi adăugați boabele de piper în tigaie și încălziți timp de 20 de secunde. Apoi adăugați demi-glace și usturoi, încălzind timp de 3 minute. Odată încălzit, se scoate de pe foc și se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Pentru a servi, așezați un sfert din piureul de cartofi în centrul unei farfurii, apoi așezați friptura gătită și stropiți cu 1/4 cană de sos. Terminați cu un sfert din ciuperci și 5 bucăți de sparanghel fiert și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Rabble Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista